SKRIVET: 2009-10-26, kl 22:34:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte denna dag heller...

Idag har jag varit väldigt ineffektiv. Gick och la mig igår med inställningen att imorgon då ska jag ta tag i skrivandet! Men så blev det alltså inte.

Jag vaknade runt halv tio fortfarande trött som sjutton, satte mig i soffan och drack lite te och tittade på Knight rider. Klockan bara gick och gick och runt 14 var jag påklädd och redo för att gå ut. Tog en sväng ner på stan och köpte en jacka och två par skor, inget av detta till mig dock. Jag är nöjd med min tröja jag köpte igår från Gina Tricot, funderar på att köpa en vit och en svart eftersom de är så mysiga.

Letat lite tips och info om allt man kan se och göra i Paris. Eiffeltornet ska jag besöka men jag får se om jag vågar ta mig upp då jag är extremt höjdrädd. Får se om jag kan bli motiverad till att ta mig upp, har jag en bra anledning så tror jag att det ska gå.





Foto: bigfoto

SKRIVET: 2009-10-09, kl 10:30:34 | PUBLICERAT I: Mileee vill ha

På min lista

Jag har gått igenom min garderob och sorterat i olika kategorier såsom släng, ge bort, sälj och behåll. Släng och ge bort kan jag kryssa för men sälj går sådär. Tycker att det tar en sån himla tid att lägga upp och skriva en beskrivning men jag ska ta tag i det, måste bara motivera mig själv.

Jag behöver även lite nytt tro det eller ej.
Ska leta efter jeans, jag behöver verkligen jeans. Har två par som jag använder varav den ena har ett trasigt blixlås.
Ska köpa skosulor till mina höstboots för att inte slita allt för mycket invändigt.



SKRIVET: 2009-10-06, kl 23:15:58 | PUBLICERAT I: Mileee skapar

Nattpyssel

Har gjort en sådan tidigare till mig själv men denna ska jag ge bort.