SKRIVET: 2009-09-29, kl 23:24:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Självinsikt

Ibland kan det vara bra att ventilera sina tankar, åsikter och känslor.

Många ventilerar för varje andetag de tar men jag är en sådan person som ja... man kan nog säga aldrig ventilerar. Jag håller saker för mig själv även om det hade varit bättre att prata ut. En person som möter mig kanske tänker att jag är en glad jävel men så är då ofta inte själva fallet. Jag skiljer på min verklighet, delar in del i olika delar och där människor släpps in beroende på kategorin de tillhör. Man kan faktiskt se det hela som en stege där varje steg tillåter viss insikt i det väsen jag kallar mig själv. Släpper in många människor men få har lyckats klättra högt. Ingen person har nått högst upp och om så hade varit fallet hade jag känt att jag inte haft någon självkontroll. Kontroll är det som nästan definerar mig, jag är ingenting utan kontroll. Jag måste kunna kontrollera mina känslor och mina tankar.

Jag är en grubblare. Jag kan älta saker och ting i flera år, ältar fortfarande saker som hänt under min barndom och kan fortfarande få ångest. Jag får ångest ganska ofta, jag är ofta deprimerad, ofta ledsen och sällan glad. När jag kliver ut genom dörren ler jag, skrattar och ger intrycket av att vara en lycklig person men jag är inte lycklig. Vet inte hur jag ska kunna bli lycklig när jag bara grubblar över dåtid, nutid och framtid.

Jag kan faktiskt slå vad om att Ingen, inte en endaste människa visste om att jag innerst inne inte är lycklig.
Vad gör mig lycklig? Det vet jag faktiskt inte och blir rent utav sagt deprimerad av att inte veta.

Jag vet i alla fall att jag blir en smula gladare när någon verkligen bryr sig och menar det. Har dock inte det stödet just nu, i alla fall inte från någon i människoform och hade jag haft det hade det ändå inte spelat någon roll. Det hade inte spelat någon roll för jag hade ändå inte kunnat öppna mig så pass mycket att det hade gjort en märkbar skillnad då det hade inneburit en viss förlorad kontroll.

Min klippa och den enda som fått se mig gråta är min älskade stormisse <3 Båda mina katter är mina ögonstenar och de enda som tagit sig hela vägen upp för stegen. Helt förståeligt då de är de enda som kan se på mig utan att dömma och älska mig villkorslöst.

Det jag definitivt vet är att:


- Jag nog inte varit här idag om det inte hade varit för Tillie.

- Jag tillåter mig inte att känna Kärlek så som andra gör.

- Eftersom jag inte tillåter mig att hänsynslöst kasta mig in i Kärlek vill jag inte heller gifta mig.

- Jag shoppar för att tysta ner mina tankar och mina känslor.

- Jag tappade bort mig själv för 10 år sedan och sedan dess är jag spårlöst försvunnen.


SKRIVET: 2009-09-19, kl 10:31:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inför London

Sitter här och funderar på vad jag ska packa när jag åker till London.
Det är inte så svårt faktiskt då jag planerar att åka med en "tom" väska och säkerligen kommer komma hem med en full.
Det jag ska ta med mig är iaf ett sånt minikit med tandborste och tandkräm.
Försöka hitta något doftprov hemma så jag kan ta med mig lite lukta gott. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta med mig lite se-bra-ut dvs. smink. Jag klarar mig utan smink även om jag ser fördjävlig ut men who cares?? Jag har slutat bry mig för flera år sedan, mest för att jag redan ser fördjävlig ut även med eller utan smink.
Öronproppar tror jag att jag behöver ta med mig då jag läst att väggarna ska vara ganska tunna.
Behöver nog stanna på apoteket och skaffa lite hostmedicin.

Men detta är nog det mesta.
Behöver ju inte packa mer då vi bara ska vara där i ett dygn.

Funderar även på det jag ska shoppa när jag är där. Jag har gått igenom min garderob vilket underlättade en hel del. Jag har insett att jag inte behöver koftor eller myspysbyxor. Däremot skulle jag vilja hitta ett par jeans eller två, en svart väska med guldkedja, armband, boots som är sådär perfekta. Köpte ett par mörkbruna från Zara men jag väntar tills efter London med att använda dem.

SKRIVET: 2009-09-16, kl 18:39:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Planlösningen

Här är planlösningen :)




SKRIVET: 2009-09-16, kl 10:21:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Header min header

Märkte nyss att min header är borta...

Header var är du?

SKRIVET: 2009-09-16, kl 10:18:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen till ära

Jag har verkligen inte bloggat på ett tag men idag tänkte jag ändra på det. Varför just dagen till ära är för att jag ska skriva på ett förhandsavtal på en bostadsrätt.

Känns lite pirrigt och spännande eftersom det blir det första som verkligen är mitt (rättare sagt vårt) Nu bor jag ju i en studentlägenhet och det har ju sina fördelar men också sina nackdelar. Fördel är att man kan ha fest utan några problem. Vad tror ni att nackdelen är? Jo att det kan vara fest när som helst, även på en tisdag kl 17.

Åter till min bostadsrätt, det är en 2a på 66 kvm och känns som en herrgård jämfört med dagens 37,5 kvm. Den nya kommer även ha en vinkel på ytterväggen så planlösningen blir lite spexig vilket gör att lägenheten känns lyxigare och modernare.

Kan visa planlösningen efter att jag skrivit på ;)

Tja efter att jag skrivit på så ska jag fortsätta planera Londonresan nästa vecka. Åker på tisdag och kommer tillbaka på onsdag. Ska bli jätteroligt! Har varit där en gång tidigare men vi hann aldrig besöka Camden market vilket vi ska göra denna gång. Försöker även få mina medresenärer att ta en tur i London Eye men hitintills är det bara jag som vill.