SKRIVET: 2010-04-26, kl 15:09:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Prata med katten

Sitter här och pratar med min ena katt. Hon verkar förstå vad jag säger eftersom hon tittar på mig så fundersamt, ibland till och med svarar hon. Ja det är bra med någon som bara lyssnar, iaf när det inte flyger en fågel förbi fönstret för då är det enbart fågeln som gäller.

SKRIVET: 2010-04-06, kl 13:00:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

När tiden inte räcker till

Ibland känns det som att man har för mycket tid som ändå inte räcker till. Just på grund av att man har för mycket fritid vet man inte vad man ska göra för att effektivt fylla ut dagen. Dagen går och tillslut sitter man där kl 22 och vet fortfarande inte vad man ska göra så att man kan gå till sängs nöjd med allt som skett under dagen. Detta är mitt stora bekymmer just nu och det brukar tendera att bli värre när det är röda dagar inblandande. Då finns det verkligen inget man kan göra då allt är stängt. Man kan inte besöka ett trevligt museum eller ta en fika. Det man kan göra är att ta en tripp till Ica Statoil och shoppa loss där men det är inte riktigt my cup of tea.

Idag ska jag iaf ta en promenad i solskenet, besöka apoteket och ta en fika. Känns mycket bättre för min del när jag gör saker. Hatar att vara rastlös.