SKRIVET: 2010-05-27, kl 09:15:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Storstädning


Storstädning pågår.
Vardagsrummet är rent, ja inte kliniskt rent men rent. Skrubbade golvet för hand, torkade och sedan körde jag ett till varv med moppen. Det blev rent, känns rent och ser rent ut. Golvet glänser. Det blev ett fint golv.
Ska idag ta tag i pentry/hall-området. Började lite smått igår med att städa ur skafferiet. Hittade en Mount Everest av citronpeppar därinne. Skedde en olycka för inte allt för länge sedan. Fann även en liten Kebnekajse av salt och mannagryn. Nåväl, idag blir det att städa ur kylskåpet, ugnen, skåpen och sedan rör jag mig vidare mot golv och badrumsområdet. Får väl se hur långt tid detta kommer att ta. När jag städar så brukar jag för det mesta alltid storstäda. Känns så mycket renare efteråt. Nu har jag bara 37 kvm att städa men ändå.

Städa är inte alltid tokigt.

SKRIVET: 2010-05-26, kl 11:27:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stackars mitt finger

Väldigt vacker väder idag. Känns som en sådan dag där allt bara blir perfekt. Återstår att se men känslan är underbar. Ska ta och leta upp lite mat, blir väl grillkiosken vid hörnet. Funderar på en kycklingburgare. Det är så gott med currysåsen till. Sambo var den som föreslog det. Egentligen gillar han inte "skräpmat" men han kände att han behövde muntra upp mig. Ja mitt finger är antingen 1) av 2) stukad 3) varit ur led. Ont gör det i alla fall och den ser lite svullen ut.

Mitt stackars ringfinger du måste krya på dig...

SKRIVET: 2010-05-25, kl 15:28:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kyau Vs. Albert - Save me

"I turn my face to you
'cause there is so much to say
When you're looking like that
I forgot to give you another chance

Save me like the rain saves the rainbow
Hurt me lïke a storm"

Så härlig låt!

SKRIVET: 2010-05-25, kl 14:46:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Erfarenhet sökes

Någon mer som önskat att man hade påbörjat sitt drömjobb redan när man var 16?
Tänk hur långt man hade kommit..

SKRIVET: 2010-05-23, kl 20:18:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Glass glass mera glass

Vaniljglass med varma hallon är så underbart gott.
Ska ta en skål om inte allt för många minuter. Längtar redan efter den rosa salliga röran. Mums!

SKRIVET: 2010-05-21, kl 12:07:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kan du svara dåå

Varför har man en telefon på sig hela tiden om man ändå inte kommer att svara i den när folk ringer??

SKRIVET: 2010-05-20, kl 19:16:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äckelgubbe

Äcklig gubbe frågade om jag ville sitta i hans knä.
Jag svarade kort och gott: Nej verkligen inte!!

Usch för äckelgubbar.

SKRIVET: 2010-05-19, kl 15:11:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

All by yourself

Sitter här och är helt slutkörd. Vete fasen varför då jag knappt gjort något idag. Har mest ägnat dagen till att maila folk här och där. Funderade på att sitta och sola lite, gick ut och satte mig i en stol i sisådär 1 min innan jag gav upp. Det blev bara för tråkigt, var inte alls på solhumör. Att jag hade duschat innan jag satte mig i solen kan ha varit en bidragande orsak. Man vill ju inte bli svettig efter att man blivit ren. Nej usch!.

Har smaskat i mig glass också. Det var jättegott. Kände mig glupsk och fet när jag väl smaskade. Har nog blivit för mycket av det goda dessa dagar. Så det kan gå när man är all by yourself, don't wanna be all by yourseelf anymore.. Oh well, tillbaks till the topic.. Jag är rastlös! Entertain me.

SKRIVET: 2010-05-18, kl 23:33:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

U used to hold me

SKRIVET: 2010-05-13, kl 16:55:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

It speaks to me

SKRIVET: 2010-05-11, kl 09:42:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens: Att göra

Idag ska jag:

Maila.
Gå till skolan och kursregistrera mig.
Diska.
Åka tåg.

SKRIVET: 2010-05-03, kl 10:03:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nedräkning

Nu har jag verkligen gått in för detta med val och politik. Detta år ska jag hänga med i allt som alla säger och gör för att den 19 september verkligen vara 100 % säker på det parti jag ska rösta på. Många unga struntar i att involvera sig och går antingen till val och röstar på ett parti deras mamma eller pappa röstat på i evigheter. Hur många är medvetena om vad egentligen partiet står för? Vad vill de ändra och förbättra? Säger någon ja men de vill göra så här med vår vård så ska man gå in på partiets hemsida och kolla upp det för att verifiera det!
Att tro att ett parti alltid gör på ett visst sätt är fel. Man måste involvera sig. Att rösta blankt får man göra! Hellre det än att strunta i att rösta överhuvudtaget. Det är ett hån mot demokratin och allt det våra förfäder kämpat för att få.