SKRIVET: 2010-10-22, kl 11:50:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Upptäcksresaren Pascal

Han har blivit smått galen nu min lilla Pascal. Allt ska klättras, smakas och bitas på. Allt högre upp ska han komma och allt hårdare ska han bita. Nu senast hängde han bakom "Skubben" som hänger på min klädhäst. Han kom varken upp eller ner och det var lite svårt att hitta honom. Tur att jag såg två ögon som stirra på mig. Hann inte fram innan han ramlade ner. Nu sitter han i fönstret och tittar ut, nöjd med vad han har åstadkommit.

SKRIVET: 2010-10-15, kl 10:32:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kära Tomten

Kära Tomten!

Eftersom jag varit så snäll detta år och kommer äta många pepparkakor tycker jag att du kan lämna dessa två underbaringar under granen.

Tack på förhand!

SKRIVET: 2010-10-15, kl 08:55:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Datum för inflytt

Nu vet vi när vi får flytta in i vår alldeles färska bostadsrätt på 66 kvm. Dagen D blir alltså den 21 december, tre dagar före julafton! Jag ville verkligen INTE flytta in då. Ville helst flytta in i slutet på november så man har tid på sig att julpynta och känna att snart är julen här. Men så kommer det inte bli. Vi ska försöka flytta så mycket som möjligt de tre dagarna före julafton men julfirandet får bli på annat håll. Under dessa tre dagar ska vi även lyckas pyssla ihop det så att hisschemat inte rubbas. Eftersom alla i trapphuset flyttar in ungefär samtidigt får man ett hisschema så man inte står där tillsammans med alla andra och med typ 10 sängar och 70 kartonger som alla ska upp med hiss.

Nåväl, idag ska jag ta en sväng förbi IKEA och köpa Lönsboda doftljus och Kallt väggdekoration som kan användas som panelgardin. Tänkte att det kunde vara stämningsfullt nu till jul att ha integrerad belysning i gardinerna.

Lönsboda doftljusKallt väggdekoration

SKRIVET: 2010-10-14, kl 20:56:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens detalj

Dagens detalj är mitt loppisfynd som jag införskaffade mig förra månaden under en bakluckeloppis. För ynka 40 kronor blev den min och jag är mycket nöjd med mitt svarta äpple med guldblad.

Loppisfynd

SKRIVET: 2010-10-14, kl 09:50:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk igen

Jaha då blev man sjuk igen. Det hjälpte inte att hinka C-vitamin i både brus- och fruktform.

SKRIVET: 2010-10-11, kl 19:40:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shoe love

Åh my darling, I think I love you..

Från Vagabond så klart.

SKRIVET: 2010-10-11, kl 17:57:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Zumba

Är nästintill omöjligt att få en plats för att pröva på Zumba. Ställde mig i kö och fick nummer 50 på väntelistan. Är det verkligen så roligt eller är det så bara för att det är nytt?? Jag får nog återkomma den dagen jag lyckats få plats.

SKRIVET: 2010-10-08, kl 20:42:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Proppmätt

Åt på Sawadee i Kungshallen och det blev grillad kyckling i jordnötssås och ris. Riktigt gott men man blir så himla mätt. Rullade mig hem och sitter nu i soffan och degar. Funderar på om jag orkar i mig en skål med vaniljglass och varma hallon. Ska nog vänta en timme innan jag fattar det ödesdigra beslutet om glass eller inte glass. Får jag gissa redan nu så blir det glass men magen är den som får sista ordet, även om viljan är mycket stark.

SKRIVET: 2010-10-03, kl 16:20:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Promenad

Har varit ute på promenad två gånger idag. Det känns riktigt ordentligt. Har ont i ena smalbenet, känns som benet är av. Brukar få så ibland men vet inte varför det blir så. Nu ska jag vila i soffan med en kopp lakrits-té och en mazarin. Ikväll blir det tacos för tredje dagen i rad. Mums.

SKRIVET: 2010-10-01, kl 17:58:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stickat mig en egen huvudbonad

Haha roligt ord det där, huvudbonad, huvudbonad...
Nåväl här är min nya huvudbonad, ett stickat pannband med stor blomma. Lite 30-tal har jag fått höra. Jag är stolt över den i alla fall. Har även stickat en matchande wrap. Samma färgskala så ni kan väl gissa lite hur den ser ut.

Vad tycks?

Egenkomponerad huvudbonad