SKRIVET: 2009-12-20, kl 15:51:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag lever.. bara osynligt.

Ojdå, såg att jag hade fått 15 unika besökare.

Jag lever, bloggar inte ofta då jag måste koncentrera mig på min uppsats. Den ska in om 2 veckor vilket betyder att jag knappt har tid att förbereda mig inför jul. Om det inte vore så att folk berättade för mig att julafton är om 4 dagar hade jag totalt missat det. Tur att jag köpte några paket för några månader sedan.

Det är mitt bästa tips, köp paket när ni väl hittar det. Oavsett tidpunkt på året. Slå till när det är rea och spar till olika tillfällen. T.ex. kan man köpa en fin liten kapsylöppnare eller fat, glas mm. på rea och sedan spara hemma. När man är bortbjuden och inte vet vad man ska ge kan man alltid ta fram ett litet paket och bara kila iväg!
Superbra och man slipper stressa.




SKRIVET: 2009-12-02, kl 12:24:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite dittan och dattan

Då har svaren från min enkät börjat droppa in, känns väldigt bra att några tar sig tid och är villiga att ringa då de vill meddela mig saker som många andra kanske struntat i. För mig är varje litet svar otroligt uppskattat och jag hoppas att fler tar sig tid till att svara.

Så vad har hänt mer då..

Jag började måndagen med att skicka iväg mina enkäter, vägde en hel del så jag fick köra dit alla med en liten kärra.

Igår bytte jag ut mina balhandskar, grå/silvriga blev svarta som passar bättre även om jag helst velat vara utan.
Köpte även ett par skor och en svart kuvertväska. Gillar inte kombinationen svart och brun/grönt men vad ska man göra?? Orkar inte byta klänningen till någon annan, vägen dit kan ju innebära att man blir smittad med svinis.. Ja jag tänker faktiskt på det. Hatar när folk hostar rakt ut utan att hålla för munnen! Hatar när folk nyser rakt ut utan att hålla för munnen!