SKRIVET: 2010-08-13, kl 20:23:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bokbeställning

Har beställt tre nya böcker som jag hoppas dyker upp på måndag. Har redan läst ut tre st denna sommar. Det är ganska lite med tanke på att jag läser ut en bok på 300 sidor på två dagar om jag har lust. Men jag tog det lugnt i början och nöjde mig med en bok. Den senaste veckan läste jag ut två till och i förrgår beställde jag tre nya. Det blev Munken som sålde sin ferrari, Shantaram och Veronika bestämmer sig för att dö. Detta borde hålla mig sysselsatt ett tag till då jag ska ägna helgen åt att läsa ut min sista olästa bok Fallen av Joyce Carol Oates. Det är bra att ha något att läsa, speciellt då jag har en enorm träningsvärk i ben, mage och armar som gör att jag knappt kan röra mig.

SKRIVET: 2010-08-12, kl 22:38:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träna så svett rinner

Idag testade jag på ett konditionspass och det är helt sjukt vilket pass det var. Först blev det varmt i salen och efter det började jag smått svettas. Normalt svettas jag inte mycket när jag tränar men idag var jag genomblöt vid passets slut. Har nog aldrig svettats så pass mycket som jag gjort idag. Eller nu när jag tänker efter svettades jag nog lika mycket när jag var på träningsläger på Cypern och Kreta. Kommer nog inte kunna gå imorgon men jag hoppas att det i slutändan var värt det.

SKRIVET: 2010-08-11, kl 22:39:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väskan

Jag hittade väskan jag letat efter i mer än en vecka. Letade efter den till och med den dag som jag åkte till Kroatien. Den var dock tillsynes helt slutsåld. Jag gav aldrig riktigt upp tanken om denna väska och idag hittade jag den. Den hängde där helt dold under massa andra väskor och under en sekund hade jag plockat fram den ur trasslet och höll den hårt i min famn. Idag blev den min, min nya fina väska från Fiorelli.