SKRIVET: 2009-04-26, kl 22:27:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eva Cassidy


SKRIVET: 2009-04-26, kl 12:32:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hightech mikro

Vi letar efter en ny mikro eftersom den gamla är kassare än kass. Jag funderar på att beställa hem en mikro från Whirlpool eftersom den jag och sambo har fungerar väldigt bra. Kanske lite högljudd men den känns rejäl och kvalitetsmässigt en bra investering. Gränsen ligger på ca 1500 kr vilket är ca 66667 gånger lägre pris än denna mikro hos Elgiganten. Jösses! den måste ha raketmotor inbyggd!



SKRIVET: 2009-04-26, kl 12:17:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pyssel igen

Det är verkligen roligt att pyssla. Satte mig ute idag och knåpade ihop ytterliggare ett armband. Hittade en guldfärgad kedja som låg och samlade damm så jag knipsade av en bit, satte på ett lås och voilá ett nytt kedjearmband. Tyvärr har jag bara silverfärgade berlocker så jag kunde inte hänga på några, men snart ska nya guldfärgade införskaffas samt ett par stycken hattnålar för att fästa mina hammrade guldbollar. Detta kommer nog bli snyggt till sommaren när man är brun! Blått + guld på brunt är snyggt och fräscht.






Här ser man nya armbandet tillsammans med det armband jag gjorde igår. Ska försöka hinna med ett till armband med en guldfärgad kedja samt organzaband knutet till en rosett.

Dessutom ser man mina capribyxor inköpta 2005, kommer ihåg att jag våndades innan jag väl betalade. Tyckte att 499 kr var väldigt mycket för att par sommarbyxor men nu är jag väldigt nöjd med mitt köp. De är riktigt sköna och passar till det mesta. De har dessutom inte gått sönder, inte ett endaste hål till skillnad från mina Crocker jeans inköpta för 700 spänn och gick sönder efter knappt ett halvår.

SKRIVET: 2009-04-25, kl 19:18:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pyssel syssel

Nu har jag knåpat ihop ett armband till mig.
Blev blått organza band med en hammrad? guldboll i mitten, lite Angela Gotborn stuk fast mycket billigare. Dessutom är det roligt att pyssla!


SKRIVET: 2009-04-24, kl 22:11:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kurr kurr

Sitter här och klappar minsta kissen och hon kurrar så fint. Behöver knappt röra henne förens motorn kickar igång och hennes lilla kropp vibrerar i full fart. 

Min lilla älskling börjar spinna när jag bara tittar på henne.. Älska!

SKRIVET: 2009-04-22, kl 11:16:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill ha, Vill ha




SKRIVET: 2009-04-19, kl 18:03:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kliar

Var ute i skogen i torsdags och fredags, det var mulet men ändå lite soligt.
I torsdags när jag kom hem så såg jag att jag var lite rosig om kinderna, tänkte inte så mycket mer på det än att jag tänkte att äntligen ska jag få lite färg. Det började svida efter att tag och jag tänkte:

- Har Jag blivit bränd??

Det är ganska otroligt att jag blir bränd i Sverige, det krävs väldigt mycket för att jag ska bli röd eller att det ska börja svida. Men nu visar det sig att jag blivit solkänslig. Helt röd om hakan, halsen och kinderna och dessutom kliar det som in i tusan! Nej jag ska nog hålla mig undan solen ett tag för enligt läkemedelsrekommendationerna jag fått så bör man inte vistas i solen.

Vad är det för hemskt straff egentligen, här har det varit grått och mulet i nästan ett halvår och när solen äntligen tittar fram så måste jag hålla mig undan..suck..

SKRIVET: 2009-04-12, kl 13:38:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Agnes

Har en riktigt skön låt:




SKRIVET: 2009-04-10, kl 19:37:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Aprikos

Ja den färgen har jag nu på naglarna på vänstra handen, jag väntar med att måla högra tills vänstra har torkat. Annars har jag en tendens att fastna med vänstra handens fingrar på nylackade högra handens naglar. Inte bra det där och jag blir så irriterad och måste göra om allt efter att jag tagit bort allt klibb från båda händerna.

Nåja ville bara dela med av en gammal goding, listen and enjoy!



SKRIVET: 2009-04-08, kl 10:22:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ge blod, ge liv

Ska snart iväg och ge blod, var några månader sen sist men man får ju inte ge direkt efter att man varit sjuk. Var sjuk nästan hela december och januari men nu så känner jag mig äntligen frisk. Mycket är nog tack vare solen och den värme som varit under dessa senaste dagar. Så härligt med vår och sommar!

Det ska bli spännande att se om de lyckas denna gång, sist jag var där fick de fylla påsen till den minsta nivån eftersom det var trögt enligt dem. Inte konstigt med tanke på att blodet rann längs med mina armar istället för in i påsen. Så kan det gå om man har tunna sega ådror som jag tydligen har.

Hoppas bara att det inte är för mycket folk där, känner annars att en tävlingsinstinkt kickar igång mellan mig och de andra givarna..vem kan fylla påsen först liksom. Fast självklart är det en tävling jag inte kan vinna, dumma sega ådror.



SKRIVET: 2009-04-07, kl 17:48:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sydpoolen

Idag har jag varit på Sydpoolen, första gången på flera år.

Gick in genom dörrarna och kände direkt igen lukten, lukten fick mig att minnas hur det var när man var liten och badade där. Man sprang som en tok fast man inte fick och man kunde simma i 5 timmar utan problem. Bubbelbad var inget man sysslade med när man var liten inte, när jag säger liten menar jag låg-mellanstadiet, man siktade in sig på äventyrsbadet med vågorna och rutschkanorna.

De hade gjort om lite i omklädningsrummen för det kändes mycket mindre än tidigare år. Men det kan vara så att jag också växt om 'uppfattningen om rummets verkliga storlek'.

Väl ute i badområdet så blev det motionsbassängen eller pensionärsbassängen som  man kallade det när man var liten. 30 längder var målet och så blev det också. Simmade 10 längder först och sen kom vi överens om att ta en tur in till äventyrsbadet innan vi slutförde våra 30 längder. Man gick i den där snirkliga korridoren som överöste en med massor med minnen från förr. Jag mindes att jag sprang där, eller ja gick i vääldig rask takt in till/från äventyrsbadet när vi badade med skolan. Man hade ju en begränsad tid efter de obligatoriska längderna så det gällde att man tog tillvara på tiden.
Vid kafeterian hörde man barnskrik och tjoandet och tjimmandet som kom inte många meter därifrån. Vi klev in i vågbassängen och tog en simtur in i området som är strömt. Jag kom kanske 10 m innan jag vände mig om och sa:

- Jag tror att vi är för gamla för detta.

Vi gick upp ur bassängen, utan vågor och tur ner för rutschkanorna, och tillbaka till motionsbassängen och varvade våra längder med att relaxa i bubbelbadet.
Efter sista bubbelbadet blev det en tur till bastun och gjorde sedan iordning mig för att gå hem. Tog självklart en mjukglass med karamellströssel innan vi gick mot bussen.

SKRIVET: 2009-04-03, kl 21:19:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Yes

Yes, jag fick tag på den!

Letat som en tok i varje Gina Tricot affär i Stockholm i en vecka men inte hittat den. Stod faktiskt och spana när de packade upp lådorna men nix pix ingen klänning. Ett tag ångrade jag mig, jag skulle ha klickat hem den när den fanns på hemsidan men jag tänkte att jag skulle testa den in real life så att säga. Så idag var jag i Sickla och gick in på GT, spanade ivrigt men den fanns inte så jag tänkte äsch jag frågar ändå.

De hade den men hade bara inte hängt ut den eftersom dessa skulle sparas till studenten, men jag kunde få köpa ändå om jag ville.

Sagt och gjort.. Den är min och den sitter fantastisk på!

Mee sooo happy!



SKRIVET: 2009-04-02, kl 11:58:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Paj

Ska snart om 4 min börja värma upp min paj med ost och oliv. Egentligen är jag riktigt hungrig redan nu men jag tänkte att jag kan dra ut på det lite till så jag blir extremt hungrig och att pajen ska mätta mycket mer. Men det stämmer ju inte, kommer nog snarare bli så att jag blir mätt efter första tuggan eller nått.

Oj två min kvar..

Här går det fort!