SKRIVET: 2008-09-09, kl 18:47:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen

Jag längtar till helgen fast det bara är tisdag.
Jag längtar till helgen fast jag ska plugga.
Jag längtar till jullov fast jag bara har börjat denna termin.

Man ska verkligen inte jobba hela sommarlovet, man blir ju helt slutkörd redan innan terminen börjar igen.
Men det är ändå ganska roligt att gå i skolan, få träffa vänner och lägga upp en dag lite som man själv vill. Jobbar man så jobbar man bestämda tider för det mesta. Fördel med att jobba är väl ändå att man är ledig under helgerna, vilket man som student sällan är.

 Men det jag ska försöka hinna med under helgen är detta:


Fixa till lampan som jag fyndade på Myrorna igår.
Sy kuddfodral till mina prydnadskuddar.
Sy upp och in en vintage klänning jag köpte i våras.
Måla fina tavlor.

Att sy upp och in min klänning är nog inte av högsta prioritet men jag borde verkligen se till så att lampan och kuddarna är fixade innan den 16 okt.

Den 16 okt får jag hämta ut nycklarna och den 16 okt blir jag sambo.. konstig känsla..

SKRIVET: 2008-09-04, kl 12:32:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

För fint

Det är för fint väder ut just nu, hur ska man kunna plugga?

Jag vill bara ut och promenera och umgås med andra människor och inte sitta inne som jag gör just nu. Jag får skynda mig helt enkelt så kanske jag hinner bli klar om en timme. Blir jag klar så kanske jag ska åka upp till Sthlm och strosa runt med en kompis. Tur att det är fredag imorgon och bara 3 timmars övning, skönt att sluta 12.
Nähepp nu ska jag fortsätta med skriveriet.. snart klar.. snart..

SKRIVET: 2008-09-02, kl 08:35:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Borde

Fixa till lite med designen men jag orkar inte riktigt än. Bloggen är så mörk och dyster vilket kan vara vacker ibland men just nu känner jag för höstiga färger dvs toner av brunt, orange, rött och gult. Hösten är verkligen vacker och jag längtar varje år. En perfekt höstdag med färgsprakande löv och solsken är svårslaget.

SKRIVET: 2008-09-01, kl 20:44:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myggbett

Jösses vad myggbett kan klia, speciellt om man har 7 stora och svullna bett. Varenda en kliar så fruktasvärt mycket och är stora som en 5-krona, tur att man är medveten om sin allergi. Jag har provat att ta en allergitablett för att se om det kan hjälpa.

Varför måste myggor finnas?.. ja jag vet att det finns en anledning till att de finns t.ex. fågelmat, men varför? Varför måste de lämna kliande spår efter sig?

En rolig sak är att vi fick leka med stenar imorse, det var roligt och lärorikt. Roligt att få göra andra saker än att enbart lyssna på föreläsningar.