SKRIVET: 2008-05-31, kl 22:16:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varför?

Jag har funderat på en sak ganska länge nu och kommit fram till att det måste bero på brist på fantasi.

Frågan: Varför bloggar alla modebloggare om samma produkter samma dag?

Ja man undrar ju varför samma produkter dyker upp i flera bloggar och där alla säger nästan samma sak om produkten. Har folk ingen fantasi eller är det så att folk vill blogga om samma produkter en "känd" modebloggare bloggat om bara för att bli "känd"?
Jag börjar bli trött på alla härmapor där ute med brist på fantasi.
En ledare går först med sina följeslagare efter. Cred till den följeslagare som vågar gå sin egen väg.

Usch för brist på fantasi!

SKRIVET: 2008-05-17, kl 12:03:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tentavecka

Denna vecka är det tentavecka och Hydrologi samt Miljösystemanalys står på schemat.
Roliga kurser men roligast är nog Hydrologin, den är verkligen intressant. Denna vecka har jag även gjort mitt kursval inför höstterminen. Jag väntar ivrigt på besked om en kurs kommer att gå och om jag kom in. Har velat läsa den kursen länge och den kommer vara av stor vikt i min framtida karriär.

Min förkylning börjar gå över vilket jag är tacksam för. Förkylning är det värsta jag vet, speciellt när man har så mycket att göra.

Nu har det börjat regna vilket är väldigt passande nu när jag ska fortsätta läsa Hydrologi.

SKRIVET: 2008-05-04, kl 18:31:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bygget är igång

Bygget med vårt ekipage är nu igång. Hann ganska långt igår men vi är långt ifrån klara. Ska försöka få tag i en stor pappskiva av nått slag som jag ska göra min frukt utav. Vad jag ska vara ska jag inte avslöja än men det blir nog bra. Efter byggstoppet vid 18 tog jag en sväng in till Kista och gick runt i gallerian innan jag åkte tillbaka till skolan och väntade på Dia Psalmas spelning. Kom hem runt 23.30 igår så jag var ganska trött.. är fortfarande trött. Hade bara sovit 3 timmar natten innan.

Usch denna vecka blir stressig då jag ska hinna bygga klart min frukt och åka iväg på en fältresa i två dagar, dessutom ska vi hinna skriva klart vårt arbete som ska in på fredag.
På lördag är det iaf Quarneval och efter det ska jag iväg på slutfesten.

Sommarlov kom nu!